Sundhedspleje

Nedbrydningsanlæg og hospitaler

Med vores Roediger®-sanitetsteknologi garanterer vi sikker transport af radioaktivt spildevand til et henfaldsanlæg på hospitaler.

fournais-roediger
Indsigt

Når vi beskriver vores vakuum-sanitetsteknologi, nævner vi altid først den ekstraordinære evne til at opfylde alle krav.

Ved at kombinere to nøgleelementer kan vi imødekomme enhver designopgave: Vi kan løfte spildevand op til 4,5 m. Vi kan transportere spildevand horisontalt over meget lange afstande. Denne fleksibilitet er svaret på enhver arkitekts drøm: Toiletter kan placeres, hvor der er brug for dem, etager kan designes til helt andre formål, og omstruktureringer vil ikke påvirke andre områder af bygningen. For hospitaler betyder det den største frihed i brugen af deres bygninger.

Isolationsafdelinger, operationsfaciliteter og intensivafdelinger kan nu placeres, hvor der er brug for dem, og evakueres med et vakuumsystem, så de ikke længere udsættes for biologisk farlig spildevandskontaminering. Som isolerede sektioner giver de mulighed for at sende dette spildevand til en specifik forbehandling eller endda slutbehandling i henhold til kravene i den sanitære situation. Alle forskellige områder på et hospital kan indrettes i henhold til hygiejniske specifikationer og ikke til bygningskrav.

Alle konventionelle skyllesystemer skaber en biofarlig aerosolsky, når de bruges. Mange mennesker kender allerede toiletskyen, der kan sprede bakterier og vira over flere meter på et toilet. Mindre kendt er det faktum, at dette rekylfænomen også forekommer ved håndvaske og brusere. Luften over hævertbarrieren drives ud af spildevandsrøret, når vandet strømmer ind, og spreder alle slags bakterier. Vores vakuumtoiletter producerer f.eks. ikke en toiletfane. Via et permanent evakueret rørsystem suger vakuumtoiletter simpelthen spildevandet ind, når der skylles ud. Ingen spray, ingen aerosoler – en sand envejs-gade for bakterier og vira. Håndvaske og brusere kan tilsluttes uden vandlåse til vores vakuumevakueringsenheder, hvilket effektivt reducerer spredningen af bakterier.

Den hygiejniske effekt af vores vakuumsaneringssystemer rækker endnu længere. Vi undgår den farlige krydskontaminering fra rum til rum, og selv en lækage vil ikke føre til kontaminering, da den indtrængende luft blokerer røret.

Fordele
  • Ingen biologisk fare!
    Roediger-Airvac vakuumtoilet sprøjter ikke bakterier og vira ud.
  • Ingen sundhedsfare!
    Roediger Vacuum Evacuation Units suger spildevand ind uden at skabe aerosoler.
  • Ingen fare for miljøet!
    Roediger-Airvac vakuumevakueringsenheder forhindrer farlig krydskontaminering.
Produktoversigt

Kontakt os for et tilbud!

For at bestille en vare sendes der en forespørgsel via vores hjemmeside, efter valgt produkt

Scroll to Top