Toge

I jernbanesektoren tilbyder vi drypfri, sikre og effektive løsninger til forsyning og bortskaffelse af drikkevand og toiletspildevand samt systemer til vandbehandling med genbrug af vand til togvaskesystemer.

fournais-roediger
Indsigt

Som mangeårig partner for Deutsche Bahn AG (den tyske jernbane) har vi haft afgørende indflydelse på udviklingen af vandforsyningsudstyr til jernbanedepoter og værksteder.

Deutsche Bahns krav til miljøbeskyttelse, arbejdssikkerhed, hygiejne, automatisering, kapacitet og pålidelighed har været konstant stigende. Konstant videreudvikling og innovation gennem årtier har gjort os i stand til at holde trit med disse stadigt stigende krav og dermed forblive en pålidelig partner for Deutsche Bahn. Som følge heraf er kvaliteten og modenheden af vores vandserviceteknologi nøglen til succes for internationale projekter.

Ved hjælp af vores forsynings- og bortskaffelsesenheder fylder vi vandbeholderne i jernbanekøretøjer og evakuerer toiletspildevandet ud af spildevandstanken ved hjælp af vakuumteknologi. Vores vandteknologi til togvaskeanlæg regulerer ferskvandsbehov, vandgenbrug og spildevandsbehandling automatisk. Vandgenbrugsprocenter på 50-80 % er typiske. Om vinteren fjerner vores afisningsanlæg klæbende is fra jernbanebogievogne.

Fordele
  • Absolut spild- og lugtfri
  • Hurtig og hygiejnisk ren evakuering
  • Fuldautomatisk håndtering
  • Høj pålidelighed og konstant tilgængelighed
  • Enkel og robust betjening
Produktoversigt

Kontakt os for et tilbud!

For at bestille en vare sendes der en forespørgsel via vores hjemmeside, efter valgt produkt

Scroll to Top