Bygninger og konstruktion

Med vores Roediger® vakuum-sanitetssystemer sikrer vi en fleksibel, ren og bæredygtig bortskaffelse af alt spildevand i bygninger med vores vakuumtoiletter.

fournais-roediger
Indsigt

Fra de mindste systemer med kun 6 vakuumtoiletter til den komplette bortskaffelse af et helt EM-stadion til 70.000 tilskuere kan vores vakuumtoiletter skylle vandret eller opad såvel som nedad, i modsætning til et konventionelt system.

Takket være denne fleksible vandrette rørføring i nedhængte lofter eller hævede gulve opnår vi maksimal pladseffektivitet, og takket være vores modulære systemdesign kan vi til enhver tid tilpasse os brugernes skiftende behov.

Vores vakuum-sanitetssystem kan ikke kun lægges fleksibelt, men er også vandbesparende, særligt vedligeholdelsesvenligt og sikrer den reneste komfort: Fordele, der især kommer i spil i højhuse og moderne arkitektur, og som meget forskellige, sofistikerede faciliteter allerede har nydt godt af – for eksempel kongrescentre, lufthavne, togstationer og sportsfaciliteter.

Fordele
  • Kan endda bruges på hospitaler til bortskaffelse af radioaktivt kontamineret materiale
  • Vandbesparende og bæredygtig på grund af mindre forbrug af spildevand ved toiletskylning
  • Fleksibel tilpasning til arkitektoniske særegenheder, fordi der ikke er behov for tyngdekraft (selv vandret installation over længere afstande og undgåelse af forhindringer ikke noget problem)
  • Ingen aflejringer i rør på grund af høj gennemstrømningshastighed
Produkt oversigt

Kontakt os for et tilbud!

For at bestille en vare sendes der en forespørgsel via vores hjemmeside, efter valgt produkt

Scroll to Top